Dikkat ! Bu site yoğun miktarda kültür-sanat içerir.
e-mail:kulturcoo@gmail.com

Daughter

Bugünkü yazımız Daughter hakkında olacak. İnanıyorum ki başarılı bir İngiliz Indie rock grubunu tanımakla kalmayıp, yüksek doz melankoli ihtiyacınızı güzel bir yoldan karşılayabilme imkanı bulacaksınız!

Daughter'ın Youth parçası en çok dinlenen ve sevilen grup şarkısıdır ancak 2013 yılında çıkardıkları If you Leave gibi tadından yenmeyecek bir albümden ziyade son derece popüler olan ve Youtube üzerinden iyi bir izlenme oranına sahip olan Daft Punk-Get Lucky coverlarıyla adları fazlasıyla duyulur hale gelmiştir. Beğendiğim bir grubun güç kazanması ve daha geniş bir kitleye hitap edebilmesi hoşuma gidiyor ancak yine de bunu adaletsiz buluyorum! :) Kıyaslayabilmeniz için albümden birkaç parça ve de coverı sizlerle paylaşacağım. 



 
Daugther-Still


 
Daughter-Home
Daughter'ın coverının gerçekten özgün ve sağlam olduğunu belirtmeden geçmek haksızlık olur. Elena Tonra'nın ne kadar başarılı bir vokal olduğunu bu uyarlamadan anlayabiliyoruz, dinamik bir parçanın gücünün ağır ritim enerjisiyle daha çok ivme kazanmasını başka bir düşünceye bağlamak çok güç.
 
 
Daughter-Get Lucky
Ayrıca unutmadan resmi web sitelerini de sizlerle paylaşmak istiyorum! Bu sayede Daughter ve Elena TonraIgor Haefeli ve Remi Aguilella hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz!


Moraliniz bozulmadan önce konu hakkında düşünüp sakinleşin, başaramıyorsanız Daughter dinleyin. Sevgiler. 
GİZEM CEVİZLİ

0 yorum:

Bu sitenin hakları Da Vincinin şifreleriyle aynı odada saklanmaktadır. ®